ett snabbisinlägg...

Här kommer ett snabbisinlägg om dagen dårå. Har inte hunnit ladda upp bilderna jag tog på dimman imorse men de kommer imorgon kan jag lova.

Hade en riktigt bra dag idag. Fick sitta ute i korridoren typ hela franskalektionen eftersom de skulle rätta provet ( jag var sjuk då) så då satt jag och pratade med en av killarna i franskagruppen (han har i två år inte kunnat ett enda franskt ord, okej kanske bonjour. Sen hade vi sportord i läxa en vecka och nu kunde han allting vi skulle ha på provet. Snacka om förändring) Han hade på något sätt lyckats slänga ut något papper genom fönstret, vi var på översta våningen, så efter att han hade hämtat det satt vi och pratade lite i korridoren.
Jag hade So-prov idag också. Det gick nog hyfsat iallafall. Jag blir glad om jag får VG. Övade typ hela kvällen igår ^^,

Var med min granne Emma idag. Jag har inte skrattat så mycket på länge ska jag säga. Vi lyssnade faktiskt på jullåtar också. Nostalgi! Längtar dit!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag skynda mig ner och titta på Ugly Betty och Desperate Housewives.

Ha det bäst! Kramar

it's a beautiful day for a walk...


klicka för större bild...


The sims 3...

Jag vet, jag är lite av ett the sims freak, men det är kul att inreda och designa alla hus (jag håller alltid på med husen jättelänge och inreder med gadiner o tavlor och sådana saker ^^,)

Men hur kul verkar inte the sims 3? Någon mer än jag som längtar till nästa år??

 

lite mycket för en plattång?...


Som ni ser i mitt förra inlägg tittade jag runt lite på eleven.se då jag hittade den här jättesnygga plattången. Men sen tittade jag på priset. 1 999 kr (inkl. moms) och + frakt för en plattång? Är det bara jag som tycker att det är svindyrt? Jag menar visst, den är hur snygg som helst men jag menar att slänga ut  två tusen på en plattång är väl ändå att ta i?

the library of Fragrance


Jag har nämligen köpt en ny parfym från  T h e   L i b r a r y   o f   F ra g r a n c e  med namnet  r a i n . Den luktar underbart tycker jag. Liksom lätt och fräscht, precis som jag vill att det ska lukta. Det står också att den ska lukta som precis innan regnet kommer. Ni vet den härliga, nästan lite fuktiga känslan.
Det som är dåligt är att det är en Eau de cologne vilket innebär att det är en väldigt liten parfymprocent och att den inte sitter så länge. Men flaskan får ju utan problem plats i väskan ^^,
Klicka hem från eleven.se för ca 159 kr(+frakt)

(ursäkta den lite oskarpa bilden)

ett till höstlöv...



Jag var tvungen att lägga ut den här bilden också. Jag tycker att de blev så stämningsfulla.
Och det är bäst ni vänjer er, det kommer mer ^^,

hösten är på väg...



K ä n n e r   n i   d e t   o c k så ? 

inspiration...

Alternate View
View in Room
Hittade de här underbara bilderna hos Pottery Barn. Även om de kanske inte riktigt är min stil så måste jag säga att jag blir grymt inspirerad.

Sofie...



modell: min kära syssling Sofie
foto: jag

söndag...


J a g   s j ö n g   p å   d o p e t ! ! !
Jag är så stolt att jag faktiskt vågade göra det! Jag sjöng handens fem fingrar i en liten egen version så att min hals skulle kunna överleva. Men jag fick jätte många komplimanger och jag tror att de flesta tyckte att jag var modig som faktiskt vågade ställa mig där framme i kyrkan. Fast det som var lite kul var att kusinen (som blev döpt) somnade mot slutet så när mamma bar ut henne från kyrkan sov hon ^^,


Hebegfolket har åkt hem (synd,synd) men det var kul att träffa dem. Nu ska jag gå ner till mormor o morfar som står nere i trädgården och pratar med mamma o pappa. Hoppas eran helg har varit lika rolig som min!


Nu är det två prov och en massa läxor som väntar den här veckan =/ så vi får väl se hur det blir med uppdateringen.

dop idag...

Heberg folket kom sent igår kväll så nu gör vi oss iordning för dopet. Hinner inte blogga så mkt denna weekend men jag kan säga att förkylningen är liiiiiiite bättre. Jag kämpar på. Tack igen för alla underbara kommentarer ^^,

jaha...




Jaha, nu sitter jag här med min halsduk igen. Jag blir så glad när jag ser hur många det är som kommenterar. Keep going! Genomsnittet på alla som besöker bloggen har faktiskt nästan dubblats på senare tid. Det gör mig så glad.

Nej, nu ska jag ner och dricka lite honungsvatten och städa mitt rum eftersom jag inte hann igår. Sen måste jag vila och ta igen mig XD Man blir så slut av att vara förkyld. Ni får ha det bäst så ska jag fortsätta äta halstabletter och hålla tummarna för min hals.

Blomma....



d e t   b l i r   m y c k e t   b l o m m o r    n u  ^ ^  ,

även om blommorna vissnar är de fortfarande lika underbara...


kvällen...



Så här kommer förhoppningsvis min kväll se ut. Fast plusa på ett par tjocka stickade strumpor också (jag kommer inte på vad de heter...)
Vi ska snart till ock börja städa eftersom Hebergfolket kommer på fredag =) Ska bli så sjuk kul att träffa dem igen. Trots att Viktor överger oss för en fotbollsmatch XD

Ska ta en snabb tripp ner till dansen, vi skulle visst beställa träningskläder idag.  Jag funderar på en munkjacka (om det nu heter så) och ett par mjukisbyxor, jag tror nog det blir bra. Får lägga upp bilder när de väl kommer sen =)

Var ute och fotade igår så det blir nog en liten uppdatering på fotofronten idag.

hanging around...



h a n g i n g   a r o u n d . . .
Jag har inte så mycket att göra idag eftersom jag har blivit s u p e r   f ö r k y l d. 
Jag har ingen aning om hur detta har gått till! Jag tror att jag skrev detta i ett tidigare inlägg men nu är det typ tre gånger värre. Näsan rinner, huvudet dunkar och halsen ömmar. Den som uppfann halstabletter och alvedon är min nya idol

Mamma och pappa tyckte att jag skulle hoppa över dansen (neeeeej!!!!) denna vecka så det blir ganska lugnt. Eftersom jag ska sjunga inför folk på lördag är jag ju inte så glad över att min röst låter som en häxa. Jag håller tummarna för att det snart går över. Båda de som jag sjunger för har sagt till mig att vara hemma och inte anstränga mig fysiskt denna veckan men idag var det dans, imorgon skulle jag springa 2 km på tid och sen efter det skulle det vara två timmar dans. Sen på fredag ska jag cykla klassikern (som är 5 mil eller något sånt) så det var inte bästa veckan att ta det lugnt på.

Men som tur är ringde pappa till gympa läraren och förklarade som det var (jag älskar dig pappa ^^,) så jag skulle nog kunna slippa att springa. Sen får vi väl se hur det blir med cyklingen, jag var nämligen sjuk förra året när cyklingen var.

Vad gillar ni klädhångaren på bilden? Fick den av mamma när vi var på lagerhaus i stockholm. Det är en sån som man hänger över dörren. Jag tycker att den är helcool. Syrran fick en som var vit och i form av blommor istället för orden
h a n g i n g   a r o u n d

Ha det bäst idag och bli inte förkylda!!!

fetaost + vattenmelon?

Jag fick ett tips av en kompis som sa att fetaost tillsammans med vattenmelon var hur gott som helst. Jag tyckte faktiskt att det lät väldigt udda men jag provade det iallafall.

Det är ganska svårt att säga vad det smakade som. Men det var rätt gott faktiskt. Fetaosten är ju salt men tillsammans med melonen blev smaken lite annorlunda. jaja, ni får prova själv.

Så här såg mina ut =)



Ni får ursäkta det väldigt dåliga kollaget och den lite konstiga ljussättningen.
Men ni kanske ändå ser hur det såg ut ^^,
 

Amy MacDonald - This is the Life



Det här är min nya favoritlåt. Jag vet att den kanske blir uttjatad på radion men den är ändå jättebra

vas...

 
Ribbon Vase  Tall
design Peter Hewitt


Jag älskar att köpa hem snittblommor, eller ja, alla möjliga sorters blommor. Mamma gillar det också så vi har väldigt många gröna växter i vårat hus (som givetvis får vatten en gång i veckan...inte) Jag blir alltid så glad när jag ser en fin, färgglad blomma, blir inte ni?

en del blommor håller ut...


dags att ta fram halsduken...


d a g s   a t t   t a   f r a m   h a l s d u k e n ? . . .
Jag har gått och blivit jätteförkyld. Hur kul som helst, inte! Så nu har jag tömt kameran, lindat in mig i min favvis halsduk (se bilden) som jag alltid blir glad av att använda, och snart pinat i mig en hel mugg grönt te. Imorgon ska vi ha någon os-grejs på skolan som är obligatorisk (utom för typ halva skolan som har tagit ledigt) och jag ska vara med på volleyboll. Jag lyckades iallafall smita undan så pass mycket att jag bara blev med på volleybollen och fick ta på mig att bli fotograf (det var ju jobbit ^^,)


Det var kul att så många gillade mina inrednings-inlägg, dete ska jag fortsätta med. Och om ni har någon idé om vad som skulle göra bloggen bättre, jag är alltid öppen för förslag

Ha det bäst så länge!

ljus i det kommande höstmörkret

GLITTRA Doftande blockljus, set om 3
(bild: ikea.se)

Jag veet, det är inte ritkigt höst än, men snart så! och då gäller det att vara förberedd. Här hittade jag ett set om tre med doftljus i olika storlekar i en annorlunda, nästan grå/svart färg. Jag tycker de är jättehäftiga. Finns ochså i brun-ton och röd-ton. Finns att köpa på ikea får 59 kr/set

Härligt bädd-set

Nu när hösten närmar sig kommer jag att blogga lite om inredning också. Jag älskar att inreda och designa (det hör lite ihop med mitt stora foto och mode intresse, alltihopa har något med form och design att göra) och tänkte därför dela med mig av lite tips.

Hittade det här mysiga, miljövänliga bädd-setet hos designonline för 569 kr. Jag gillar att fler och fler affärer och liknande tar upp det här med ekologiska eller miljövänliga produkter och jag vet att det är ganska dyrt med sådana produkter men man får kanske prioritera lite. Jag vill iallafall börja köpa lite mer ekologiska saker, ingen kan göra allting men alla kan göra något.

almedahls almar b 220       almedahls almar a 220
(bilder från designonline.se)

annorlunda blomma...


uppis, dans,läxa....

Idag stod Jag och Ellen i uppis. (vår cafeteria typ, det är obligatoriskt att alla i åttan måste stå där en dag) Det var faktiskt ganska kul. Vi fick gratis glass och en varsin vaniljmunk XD
Det var öde mesta dels men sen ibland så kom det en jätterusch. Vi blev faktiskt lite kompis med en kille i en parallell klass (jag trodde han gick i 6:an, annars hade jag nog inte börjat prata med honom XD) Men han var faktiskt riktigt snäll. Fast jag tror nog inte han kommer att hälsa, så det blev en entimmes-kompis, men sånna är bra också ^^,

Ska snart iväg och dansa igen. Det är mycket dans, wii! Idag är det showgruppen och danstekniken som gäller. Igår var det Jazzen. Så får vi se hur det går.

Vinbär...


ny header...



Ja, som ni kanske har märkt har jag bytt header. Vad tycker ni om den nya? Bättre eller sämre?

 

wow...


foto: Maria Persson



Jag älskar den här bilden. Tagen av min kompis Maria. Vad tycker ni?


regn...



Jag sitter här, genom blöt och jättefrusen och försöker få tillbaka åtminstone lite värme i kroppen.

Det har ösregnat hela dagen och sista lektionen var gympa (som "tur" är har jag på ett magiskt vis blivit jätteförkyld. Kanske inte så kul i längden men jag slapp iallafall gympan) Så vi fick gå där på gympa lektionen ute i spöregnet medans alla andra sprang sina tio varv runt vallen. Snacka om att vi var blöta efter det. Som tur var så kom sötisen Ellens mamma med ett paraply så vi blev inte lika blöta som alla andra.

Nu har jag gjort mig en kopp te och ska väl försöka att blogga lite. Layouten är fortfarande under omgörning. Blev inte riktigt nöjd med hedern, har ni några ideas? Tell me them!

Hörs & Ses!

roliga foton...



Ja, mamma är med och ordnar en kräftskiva så de ska ha en liten lek där de ska gissa vad bilden föreställer och vart i stan som det finns. Det var riktigt kul faktiskt. Nu kan ju inte ni gissa vart det finns men ni kanske kan gissa vad det är?

Horisonten kan vara vacker även om den är utan sol...


torsdag...


T o r s d a g . . .
Oj, vad fort dagarna går. Det är redan torsdag, så idag är jag nästan ledig. Ska plugga lite på engelska läxan (som jag nästan kan) och så ska jag kanske hjälpa mamma o handla. So-läxan gick faktiskt hyfsat bra, konstigt nog.

Hade jättekul på dansen igår. Vi pratade om vart vi ville åka (typ lite danskurs/semester) och alla ville åka utanför Norden, så vi får väl se vad det blir. I somras var det ju Gotland. Sen pratade vi också om att beställa lite mjukiskläder, och om hur uppvisningarna kommer att bli. Skulle visst bli tre stycken i år så det blir mycket dans. Ja, och självklart så dansade vi ju också. Vi dansade våran gamla dans som vi älskar, och en dans vi gjorde på Gotland.
Vad är det med mig och dans? Även om jag inte är überduktig på att dansa är det typ det bästa jag vet, ja, tillsammans med fota då ^^,

Mycket att göra...


(ursäkta att bilden är lite suddig men den är också tagen med gamla kameran...)
M y c k e t   a t t   g ö r a . . .
jag får ursäkta att jag inte har uppdaterat men eftersom jag var sjuk förra veckan har jag halkat efter lite med läxorna så jag sitter desperat och försöker tränga in i hjärnan nästan alla länder i Asien samt en del städer. Men inte tusan bryr jag mig om Teheran i Iran? Jaja, det finns inte så mycket att göra. Ska snart iväg och dansa i två timmar så där ryker typ halva läxtiden...Inte kul! men drt är roligt att träffa alla underbara danskompisar, har saknat er!!!

Nu ska jag fortsätta att plugga på vart Israel, Libanon och Malaysia ligger. Ha det bäst så länge!

Kramar

Sy...

Ja, nu håller jag på och letar runt på internet efter ett mönster som jag skulle kunna sy. Jag fick ju tillbaka symaskinen så då är det väl dags att börja min kollektion? ^^, ÄR det någon som har tips på någon bra sida??

Oj, vad annorlunda blogg.se's sida har blivit. Kände inte alls igen mig först, fast jag gillar den mycket mer än den gamla, den var liksom tråkig.

Jag hoppas jag hittar något mönster och ikväll ska jag lägga upp en bild på de cupcakes som jag och min kompis gjorde igår!

Ha det bäst tills dess

RSS 2.0