if tomorrow never comes...


nyckelpiga


torsdag...

Nu var det torsdag igen...veckorna går faktiskt ganska fort, måste jag medge. Faktiskt, så är det bara en vecka kvar till påsklovet!!! kan ni fatta? En vecka tills jag och familjen åker på skidsemester till Frankrike, Woho! (det blir mycket utropstecken XD)

Imorgon ska jag åka och shoppa med danstjejerna. Vi ska nämligen köpa den svarta fransklänningen som jag visade i ett tidigare inlägg, vi ska nämligen alla sju ha likadana klänningar på dansuppvisningen. Så imorgon blir det tåg och buss till Tuna Park, vi får hoppas att vi inte virrar bort oss!

Ha det bäst

måndag igen...

Det har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden...Först var jag sjuk nästan hela förra veckan och sen i helgen sov jag över hos mina kusiner och dansade... Förhoppningsvis blir det lite mer bloggande denna vecka, men det är svårt att hinna med både skolan, dansen och bloggen, jag gör mitt bästa!


Woho!

Tänkte meddela att Jonas Brothers kommer till Sverige i Oktober!! Jag har ju skrivit många gånger att jag är ett fan, tyvärr är ju ingen av mina kompisar det då. Men jag får väl ta med syrran på konserten. Om någon av er är intresserade så kommer de till stockholm 30 Oktober och till Malmö 31 oktober.


Jag vill åxå ha sommar och sol!

vårteckend e n n a   l i l l a   g r ä s t u v a   h a d e   l y c k a t s   v ä x a   u p p   m e l l a n   t v å   p l a t t o r   i   v å r   t r ä d g å r d s g å n g . . . .B l a d   p å v ä g ! !

fredag...

Ä n t l i g e n   F r e d a g !  Är det bara jag som har längtat?
Imorgon blir det en kul dag för då ska jag och kusin Emelie åka till Örebro för att gå på sminkrådgivning. Så då ska jag passa på att ta med mina presentkort och shoppa loss lite ((förhoppningsvis, jag ska försöka övertala allihopa XD)
 
Jag hade tänkt att börja med en kategori som heter skönhetstips där jag en gång varje vecka lägger in ett skönhetstips...vad tror ni om det?


Ha en jättebra fredagskväll!!

hud-fakta/tips

Eftersom ett av mina tidigare inlägg blev så populärt, när jag skrev lite tips och fakta om håret tänkte jag nu göra samma sak, fast om huden och kroppen. Dock blev det inte så mycket, men bättre lite än inget alls, eller hur?


•Att äta färsk frukt och grönsaker är bra för din hy. (just nu är det kiwi som innehåller mest c-vitamin)

•Ha olivolja på läpparna innan du går och lägger dej, så blir de supermjuka på morgonen

• Torra armbågar? Ha citronsaft på armbågarna ett tag så blir de mjukare

•En bodylotion håller längre om den får stå mörkt och svalt

Mineral make-up sägs vara mer skonsamt för hyn (men täcker inte lika bra som vanlig, tycker jag)


(bild: fitness.com)


 


kamouflage...


little black dress...

Var på Tuna Park med familjen idag. Anledningen var att syrran skulle hitta ett par nya jeans och att jag skulle hitta en "little black dress" till dansuppvisningen. Jag och några kompisar har gjort en egen dans och alla (förutom jag) ville att vi skulle ha svarta klänningar och nätstrumpbyxor, så ni kan ju gissa vem som blev nerröstad? Det var bara att inse att vad jag än sa så hade de redan gaddat ihop sig.


Men den här söta klänningen hittade jag på Cubus. Man ser kanske inte så bra men den är fransig och skitsnygg...
Den passade super på mig men jag köpte den inte (varför? för att jag är korkad) men som tur är ska jag ju till Örebro på lördag för att gå på sminkkurs tillsammans med kusinen Emelie =)

new design...

nu har jag gjort en ny design....den blev grön för jag tycker att det känns lite vårigt. Hur tycker ni det blev??

roses...


grattis i efterskott... till mig =D
Dessa fina ljus fick jag av Ellen!

Japp, igår var det min födelsedag så jag hann inte blogga, det var ganska fullt upp. Men lite roliga presenter fick jag iallafall. Som en sminklektion (eller rådgivning kallades det) på Face Stockholm tillsammans med min kusin, och ett nytt objektiv till kameran. Det är ganska svårt att vänja sig vid det nya efter som det börjar på 70mm och mitt gamla gick upp till 55mm, så det är supernära!

RSS 2.0