onsdag...

nu var det sista dagen innan "mini-lovet" då...vi är faktiskt lediga på måndag åxå (studiedag) så det blir fyra dagars ledigt, det behövs kan jag säga! Någon mer som har sån tur?
Har inte blivit så mycket bloggande eftersom jag har dansat och pluggat hela kvällarna, men det kanske blir lite mer bloggning nu under helgen. =)

flower power...


Clinique - moisture surge face spray

Tänkte tipsa om ett nytt (och väldigt onödigt) tillskott i mitt badrumsskåp, nämligen moisture surge face spray från Clinique.

Min hud är väldigt torr och efter att jag har börjat använda denna lilla spray har huden mått super.
Du sprayar bara i ansiktet, på eller innan makeup-en och ansiktet mår überbra! Inte så himla dyr heller.


kanske inte världens bästa bild,
men jag hade inte tålamod att ta några fler ^^,

dansuppvisning...

hela veckan har varit en enda lång dansträning känns det som. Igår var den första uppvisningen och idag har vi en till. Håller tummarna för at det går bra idag åxå!

Kommer nog inte blogga förrän nästa vecka, jag har inte hunnit blogga alls, den här veckan. Hoppas ni har haft en superbra vecka, precis som jag.

hemma igen...

Nu har jag (efter en hel dags resande) kommit hem igen. Eller ja, vi kom hem inatt men då orkade jag ju inte blogga XD

hoppas ni har haft en superbra påskhelg (den är ju inte riktigt slut än) och jag vill passa på att önska alla en GLAD PÅSK! och passa på att visa några bilder från semestern i Frankrike ^^,

 
utsikt från balkongen (såg ut såhär runt hela byn, som vi bodde i)


utsikt från flygplanet påväg ner till Frankrike...


...och påväg hem till Sverige igen =)


[påsklov] Frankrike...here I come!

Imorgon bär det av till arlanda för att sedan flyga vidare till Frankrike på skidsemester. Som ni kanske förstår kommer det alltså inte bli någon bloggning förrän på påskdagen.  Massor med bilder kommer jag därimot att ta med mig, så kameran kommer att ligger redo att fota när som helst ^^,


Ha ett superbra påsklov allihopa!

RSS 2.0