ny design blev ny blogg...


Som ni säkert vet höll jag ju på med en ny design, men den nya designen blev en ny blogg istället. Kände att jag behövde en nystart med bloggandet, för att få mer inspiration och så (jag antar att några känt som jag) jag hoppas att ni vill följa mig på min nya blogg istället. Klicka på bilden för att komma till bloggen =)

någon som har...Någon som har något förslag? Färg, mönster, bilder? Jag har idétorka!

måndag...


m å n d a g . . .

(vilken fantasifull rubrik) Papper, papper och ännu mera papper. Man får så himla mycket papper nu i början på terminen. Betygskriterier, anhörighetslappar, läxor, jag kan nog fortätta ett tag till om jag skulle vilja. Men det vill jag inte.
Dålig uppdatering pga. tidsbrist. Förmodligen kommer jag att ha lite mera tidsbrist så ni får nog nöja er med lite sämre uppdatering ett tag framöver
.

Ha en bra måndag allihopa!

new moon - meet jacob black...


Kikade in på Fanny's blogg härom dagen och upptäckte den här videon. Herregud! Ge mig New moon nuuu! Är det bara jag som längtar ihjäl mig?

Go team jacob ^^,


tillbaka till verkligheten...


t i l l b a k a  t i l l   v e r k l i g h e t e n . . . .

Sovmorgon blir upp i gryningen, sena kvällar blir somna klockan nio, och godisätande byts ut mot frukt (iallafall i veckorna). Skolan tar tillbaka verkligheten. Tyvärr. Så nu håller jag på att försöka fixa min almanacka, sätta upp mitt nya schema och fylla i några lappar som ska tillbaka till skolan.
Som tur är, är det ju fredag imorron.

Men nu ska vi inte deppa ihop helt för att skolan börjar igen. Tänk vad skönt det är när man upptäcker att det bara är en kvart kvar innan man får gå hem? Eller hur glad man blir när en lektion är inställd? de små sakerna gör sig mer påminda i skolan än de gör när man är ledig.

skolstart + planering = almanacka


Med skolstarten kommer ju prov, läxor, och idrottsdagar. Det kan låta gammaldags men ta och investera i en almanacka. Skriv ner allting som händer och kom ihåg att titta i den varje dag. Hos personligalmanacka.se kan du designa din alldeles egna. Precis som du vill ha den! OCh en snygg almanacka tar man ju gärna upp ur väskan.

(ps. almanackan ovan är ett exempel som finns på hemsidan.)

in the dark


fredag...

f r e d a g . . .
Redan fredag, mindre än en vecka kvar på sommarlovet och jag som skulle hinna med så mycket. Vara med alla kompisar, bada, fixa lite på rummet. Visst jag hinner nog det mesta på en vecka men det känns ändå lite tråkigt att lvet snart är slut. Men jag ska inte klaga, det ska faktiskt bli ganska kul att börja skolan igen. Då får jag ju träffa alla kompisar, varje dag =D

Ha en superbra fredagskväll allihopa och tack för alla positiva kommentarer angående min nya frisyr =)

mitt hår är borta!

m i t t   h å r   ä r   b o r t a !
Eller ja, inte allt, men mycket. Kom hem från frissan med en ny kortare frisyr. what do you think?

'haha, min hand döljer det mesta av håret men jag kan avslöja att det ser likadant ut på andra sidan XD

tavelhylla...

RIBBA Tavelhylla
T a v e l h y l l a . . . .
Smart sätt att byta ut tavlorna utan att det blir massa fula hål i väggen. Skulle vilja ha en sådan på mitt rum. Kostar 139:- Ikea. Finns en billigare variant i vit som är minst lika snygg.


liten bildivasion
haha, den första bilden passar inte riktigt in, men den fick vara med ändå ;)

fotorunda...

f o t o r u n d a . . .
(varning för långtråkigt inlägg)
Igår hade jag en liten fotorunda men tyvärr har usb-sladdarna sprungit bort. Så så fort jag hittar dom kan ni vänta er en bildinvasion =)

bowling...


b o w l i n g . . .

Har precis kommit hem från bowlingen tillsammans med kusinerna med familjer. Några strike-ar fick jag allt till och flera spärrar blev det åxå. Det var väldigt kul för vi spelade disco-bowling (det har jag aldrig gjort förut men det var riktigt kul) och hela lokalen gick i blått och lila. Så alla vita kläder lyste blått + mina grönmålade naglar XD

(lite dålig skärpa men jag var tvungen att fota utan blixt för att det blå ljuset skulle komma med)

lördag...

l ö r d a g . . .
Gårdagen blev väldigt lyckad. Först gick jag och Ellen på rodden, sen kom Karro och vi gick vidare till riddarspelen. Sen träffade jag och ellen några släktingar till henne och vi cruisade (?) runt i Ellens nya bil (eller ja, det är kanske hennes familjs nya bil) Är det någon som inte har ätit fattiga riddare? Jag blev helt fast igår när Ellen köpte en. Så jag var tvungen att köpa en egen! (eller tre)

Imorron ska jag först träffa min kära kusin ett tag och sen drar familjen och bowlar mot mina andra kusinre och deras familjer. (vi kommer självklart att vinna över de!)

Ha en superbra lördagskväll allihopa!

fredag...


f r e d a g . . . 
(ps. det är inte vår båt på bilden)
Idag är det riktigt fint väder faktiskt. Solen tittar fram och det är inte så många moln på himlen., jag kanske till och med tar ett dopp i vår pool... men bara kanske XD

Ikväll ska jag träffa Ellen och Stina. Det var ett bra tag sen jag träffade Ellen och det är alltid kul att träffa Stina ^^, (känn er omtyckta) Så vi ska titta på riddarspelen och rodden.
Jag har ju glömt att berätta, det är medeltidsdagarna i denna lilla stad. Om jag säger så här, det är det största som händer i vår stad och det håller inte ens på i en vecka! Dom har kortat ner det. Men iallafall, alla klär upp sig i medeltidskläder (eller ja, med alla menas vuxna, och barn upp till tio, och sen de som har marknadsstånd, jag tror att de måste klä upp sig så om man ska få stå på marknaden, men jag är inte säker...)

Ha en superbra dag idag och ni som har lika fint väder som jag, passa på att få en solbränna!


foto-tävling hos Jakob

Jag är med och tävlar i fototävlingen "Din bästa semesterbild" hos Jakob Andersson, priserna i tävlingen är sponsrade av Fotofyndet - fototillbehör du inte har råd att vara utan  och första pris är ett presentkort värde 400:- på valfria fotoprylar hos fotofyndet.se, även de som kommer tvåa och trea kommer att vinna pris. Vill du också vara med och tävla? Klicka då in här och läs mer om tävlingen!

Håll tummarna för mig =)
(mitt bidrag)

Får jag bjuda på något sött?Läppglans från Stockhome  39 kr/st

fågelkrok


Hittade den här söta kroken när vi var inne på Stockhome. För att få hänga en sådan på väggen få du betala 159:- och det kan det ju kanske vara värt...


RSS 2.0