Weak in the knees - Serena Ryder


Jag vet att det är en live-version men den är riktigt bra ändå. En ny favvislåt =)

H a r   n i   h ö r t   d e n   f ö r u t ?

Vad läser du?



det var ett tag sen jag lade upp ett foto...

Jonas Brothers - Tonight

Lång skoldag idag, och sen var det att åka till dansen direkt efteråt. Men nu är jag hemma och bloggar ^^,
Imorgon blir det nog kanske ingen bloggning eftersom jag har två timmars dans plus att vi ska ha föräldramöte på dansen (Vi ska prata om våran utlandsresa som vi hoppas på att få göra.) förra sommarn åkte vi till Gotland, och vi hade superkul!

Bjussar på en av mina favoritlåtar med (gissa tre gånger?) The Jonas Brothers!!!


ps. såg att jag hade lagt in klippet när Joe och Nick rappar två gånger XD haha, fast då vet ni ju att jag gillar dem!

Simple 2 Min Side Ponytail with a Twist


Har suttit och tittat på make-up och hår-tutorials (okej, på svenska, make-up och hår-videor) typ hela helgen. Här är en av mina favoriter. Det blir skitsnyggt och är inte alls svårt att göra i verkligheten!

Another cinderella story



Har tittat på Another Cinderella story, med Selena Gomez i huvudrollen och den var bra tyckte jag... En riktig tjej-film, men jag kan rekommendera den ändå =)

Feber...

Jaha, det blev som jag fruktade, jag fick feber. Som tur är, är det inte så mycket så jag hoppas att det går över snart, jag ska ju åka skidor imorrn, det vill jag ju inte missa! Men syrran har ju varit hemma ett tag och halva hennes klass var sjuka i måndags, så det går ju nåt virus.

Om jag orkar kanske det blir lite mera bloggande men jag vet inte riktigt. Just nu sitter jag i soffan och läser Georgia Nicolsons dagbok ^^, väldigt bra.

V a d   h a r   n i   f ö r   h e l g p l a n e r   d å ?


Smyckesträd...

jewelry tree 2 221 STATIST Dekoration, träd
designonline, ikea

D e t   s n y g g a ,  s i l v e r f ä r g a d e   s m y c k e s t r ä de t  hittade jag hos designonline. Det skulle inte alls vara fel att ha det inne på mitt rum. Klicka hem för 399 kr.
Om man som jag, vill ha en budget variant på ett smyckesträd finns det minst lika snygga på ikea för 59 kr i olika färger. Själv har jag ett gult ^^,

sovmorron...


gammal bild tyvärr, (därför finns inte nya loggan med)
idag har jag sovmorron till 9, eller ja, det har jag varje tisdag. Det är väldigt skönt, men tyvärr går jag till 16.00 åxå, så det blir en lång dag.

Ikväll börjar första dansen och sen ska jag iväg och åka skidor med Lina, så jag hinner nog inte blogga idag. Tack för alla underbara kommentarer =)

på startsidan =)



Såg att jag var med på start-sidan med mitt lilla hår-inlägg, det kommer nog komma flera sådana =)

choklad & nybakta bullar...



Jag har bakat kanel och kardemumma bullar idag. De blev faktist väldigt fina om ni frågar mig. Så nu ska jag gå ner och ta en fika med familjen (och kanske äta lite choklad åxå)  V a d   s k a   n i   g ö r a   i k v ä l l ?


blommönster



fixade lite med penslarna i photoshop...

min make-up hörna



tog en bild på mina lilla make-up redskaps-hörna (långt ord det där ^^,)

Hår fakta

Tänkte skriva ner lite rolig hår fakta som jag hittade i en bok jag lånade. Hoppas ni gillar det =)

Man har i genomsnitt mellan 80 000 och SET Clip-on Äkta hår, Blondmix
120 000 hårstrån.
Blondiner har fler, rödhåriga färre.

Håret växer 12 mm i månaden.
På sommaren och när vi sover växer det fortare

Varje dag tappar vi 20-30 hårstrån

Varje gång du tvättar håret tappar du 20 hårstrån

En del schampon innehåller massor med löddrande
ämnen så att vi ska tro att det är mycket bättre
än det egentligen är


Om din hudkräm har tagit slut kan du smörja
in armbågar och och knän med ditt balsam

Om du ofta har elektriskt eller tovigt hår
på morgonen kan det bero på att du
har fel sorts typ på örngottet

(bild: happyhair.se)

Väggord...

 

Jag har fastnat för väggord numera. Jag skulle vilja ha ett på mitt rum, inte för att jag har kommit på vad jag vill att det ska stå, men jag tycker att det är så fint. Det är liksom lite annorlunda och samtidigt lite personligt. Om ni går in på myfirstroom kan ni klicka hem ett eller också kan ni designa ett eget.

(bilder från wallwords)


Jonas Brothers rappar

Jaa, i andra inlägget sa jag ju att jag är ett stort fan av Twilight, jag är också ett stort fan av Jonas Brothers så ni får stå ut med klippo ch låtar från dom också när ni läser min blogg.
Lägger in ett klipp med Nick och Joe när dom rappar om att deras nya album släpps om en vecka (det är ganska längesen de spelade in videon).


Jag älskar att det verkar vara precis som vilka andra som helst. de har massor med sånnahär "onödigt korkade" klipp på youtube =)


New Moon trailer

Som en del av er vet är jag ett väldigt (väldigt!) stort fan av Twilight-böckerna (och nu filmen).  För er som har sett Twilight och kanske läst New Moon (den andra boken) bjussar jag nu på en trailer på just New Moon. Visserligen är den fan-gjord men den här tjejen vet vad hon håller på med. Den är helt fantastisk.
Ni som läst boken känner nog igen Alice's porsche, motorcykeln, klipphoppet och ylandet. Ni måste medge att trailern är brilliant? Gå gärna in på hennes youtube-channel (tiffanyd666) och kolla in hennes andra Eclipse-trailer. You'll love it!


my sweet cousin...



foto: Jag
modell: Lina

Sista lediga dagen...

Imorgon börjar skolan igen, så det betyder att det är sista dagen på lovet. Börjar ni åxå imorron? Jag tänkte att jag skulle gå ut och gå idag men än så länge blev det inte så mycket av den planen XD

Bjussar på en sång som jag verkligen älskar. Det är en riktigt feel good-låt om ni frågar mig.  Hoppas ni gillar den.



okej, kanske lite tråkit inlägg men jag har verkligen ingen
aning om vad jag ska skriva...

rutigt



En till photoshop grej. Jag blev faktiskt ganska nöjd, precis som med blixtbilden (fast iof så lägger jag ju bara upp de jag blir nöjdast med ^^,)          Hoppas ni gillar den =)

blixtar



Det här har jag suttit och pysslat med just nu. Vad tycker ni?

1,5 dm snö!



Imorse när jag vaknade hade det kommit snö, massor med snö. Jag ljuger inte när jag säger att det säkert var 1,5 dm, på en natt!  Såhär ser det ut hos mig just nu, har ni det lika mysigt?



Då var det 2009






foto: jag

RSS 2.0