Harry potter & halvblods prinsenHittade den här på youtube alldeles nyss. Tycker ni åxå om Harry Potter filmerna? Böckerna är ju iof bättre men filmerna är åxå bra. Musiken är så häftig. Själv tyckte jag att den här nästan var bättre än den oficiella trailern. Ni får stå ut med att de pratar lite grann. 

behind the cloudspärlhyacinter...Ja, d e n   h ä r   v e c k a n   h a r   j a g   j u   p r a o a t . Jag har praoat på en blomster affär och det har varit kul. Ja, oftast iallafall. Inte är det så värst kul att sopa golvet eller diska vaser, men det ingår ju. Igår fick jag göra dessa. Visst blev de fina?

Taylor Lautner


once you go black, you never go back!

Jag läste nyss en artikel om Taylor Lautner som spelar Jacob Black i Twilight. Han har tränat varje dag sedan de slutade att spela in Twilight, bara för att få vara med i New Moon och för att uppfylla allas krav på Jacob. För er som inte har läst New Moon så blir Jacob... mycket större (det är det ända jag kan säga utan att förstöra hela boken)  Därför har Taylor lagt på sig nästan 12 kilo muskler! Han förtjänar verkligen rollen som Jacob Black.

Glad alla hjärtans-dag!

Ville bara passa på att önska alla en glad alla hjärtans-dag! (säger man så?) Hoppas att alla får en underbar dag!!


dagens utsiktsåhär ser det ut hemma hos mig idag.  H a r   n i   d e t   l i k a  m y s i g t ?

Breaking Dawn - trailer

En fangjord trailer till Breaking Dawn. Om ni inte har läst boken och ska göra det snart,  t i t t a   i n t e ! !  Den avslöjar en del saker

i mitt fönster...det var ett tag sen jag visade er någon bild. Men här kommer en iallafall

Nick Jonas Show
Ännu ett klipp med mina idoler. Undra hur kul de hade när de spelade in denna film ^^,

Hoppas ni har haft en superbra dag!

prao imorron...

Imorgon ska jag och Ellen åka iväg till KAK-tv för en en-dags-prao. Så nu har jag stått och gjort en pastasallad som jag kan ta med dig, sen får vi se om jag orkar göra baguetter åxå.

Kul att så många gillade låten som jag länkade till i förra inlägget. Snart kommer nog en till låt. Har en till som är lika bra ;)

Ha det superbra ikväll och hoppas att er start på veckan blir underbar!

RSS 2.0