det är varmt...


d e t   ä r   v a r m t . . .
Väldigt varmt! Kom precis hem från en lite tur till Ikea med mamma, systern och så en kompis och hennes mamma. Det var jättemysigt och inne på ikea var det riktigt skönt, inte alls så varmt. Sen skulle vi gå ut till bilen och man höll på att tyna bort på den korta biten.

Ute i skuggan är det +29! Det är ju helt sjukt. Jag vet att man inte ska klaga, men när man inte bor vid stranden eller har en pool att doppa sig i är det ganska olidligt.
Efter vår lilla tur till Ikea nu då så hade jag tänkt att ta tag i mitt rum (resväskan från Göteborg står fortfarande kvar) för att se om jag kan få någon ordning på det. Ni får väl hålla tummarna =)

Tyna nu inte bort för guds skull!

torsdag...


t o r s d a g . . .
Ute i våran trädgård blommar nu massvis, massvis, med prästkragar. Och gud vad fint det är, ni fick ju lite smakprov i mitt tidigare inlägg. Det är en sak som jag älskar med sommaren, alla fina blommor och vyer som man kan fota =)

Fikade med Ellen i eftermiddags. Det blev en slags grattis-fika fast hon fyllde för typ en vecka sen ^^, men bättre sent än aldrig, eller vad är det man brukar säga. Det var kul att träffa henne iallafall. Har nog inte sett henne sen skolavslutningen och det var ju några veckor sen.

Ha det superbra i värmen =)

prästkragar...

W h a t   d o   y o u   t h i n k ?

sommar, sommar och sol

S o m m a r ,   s o m m a r   o c h   s o l
Guuud, vad varmt det är! och vad glad jag blir. Äntligen känns det som sommarlov. Nu blir det massvis med bilder kan jag lova. =)

Håller på och tittar på en dator till mig, så då ka jag ha alla mina bilder på den datorn (nu har jag alla på familjens dator och nu när det är soligt, sitter jag ute med mammas bärbara). Känns lite fantasilöst att bara skriva ett inlägg utan bild men jag får väl ta igen det senare...


Ha det bra i solen gott folk!

brilliant blue...


hemma igen...


h e m m a   i g e n . . .

Nu har jag kommit hem från Göteborg. Jag har haft hur kul som helst och det tror jag nog att alla hade.
Vi var på Liseberg, där en av tjejorna vann en stoooor kexchoklad och hennes mamma, som var med, vann en stooor toblerone (det var lite fuskit tyckte jag ^^,) Vi var på rundtur på Göteborgsoperan och dansade salsa, ragga ,street och lindyhop(nån som vet hur det stavas?). Lindyhop var bland det roligaste tyckte jag.
Och sen skrev vi en egen låt om hela resan.

haha, väldigt kortfattat om hela resan XD

Tänkte åxå passa på at säga GRATTIS! till Ellen som fyller år idag. Hoppas du får en superbra dag =)

Göteborg med danstjejorna...


G ö t e b o r g   m e d   d a n s t j e j o r n a . . .
Imorgon bär det av alltså. Det ska bli superkul och ni kanske antar vad det betyder, inget bloggande på ett tag. Just nu ska jag väl gå igenom in resväska tre gånger till och stressa runt lite. xD

Idag började ju mitt sommarlov. Eller, vi var i kyrkan i förmiddags. Ellen hade fixat en jättesöt liten blomma till våran lärare som jag fick haka på (jag gjorde faktiskt ett kort ^^,) Tack för att du fixade blomman! Vi hade världens otur med vädret, det har regnat nästan hela tiden, det var ju inte så kul =/

ni får ha det superbra i helgen!

tjuvtitt på kläderna...


L i t e n   t j u v t i t t . . .
Här kommer en liten smygtitt på mina skolavslutningskläder. Ni får se hela outfiten i eftermiddag förhoppningsvis. Men nu ska jag fortsätta att göra mig iordning innan jag och Ellen går till skolan ^^,

skolavslutning imorron...


S k o l a v s l u t n i n g   i m o r r o n . . .
Jaa, imorgon är det allra sista dagen innan sommarlovet. Det känns både kul och lite tråkigt, (att inte träff aalla kompisar varje dag.) Ikväll kommer jag att rusa runt som en galning för att se att alla kläder är iordning och för att se så att jag är iordning xD Blir väl lite mini-hemmaspa antar jag. 

Vill återigen tipsa om Clinique Moisture surge spray som är en räddare i nöden för torr hud. Kan tänkas att den kostar lite mera men jag tycker att det är värt det!

bjussar på en bild från i tisdags när vi grattade två av kusinerna.  Den yngsta och den äldsta av kusinerna ser ni lite i bakgrunden ^^,

kapa menyn någon?


Är det någon som vet hur man gör för att få menyn att sluta?
Som ni ser på min blogg så är det liksom ett "streck" som tar slut efter en stund men jag vill att hela menyn ska sluta. Har försökt göra som det står på designadinblogg men det funkar inte!     S n ä l l a   h j ä l p   m i g ! ! !

perfect pinklite mörk bild kanske, annars blev den bra

Måndag


M å n d a g . . .
Idag har vi fått ledigt från skolan för att vi ska tjäna pengar till fattiga barn i Indien. Jag valde att vara hemma och jobba (det gjorde nästan alla) så jag får väl hoppas att mina föräldrar tycker att mitt jobb är värt lite pengar. Det känns lite bra för jag är klar med nästan allting jag skulle göra och klockan är bara 11!

Kan ni tänka er att det är sista veckan innan sommarlovet? Iallafall för mig, det kanske finns några tursamma personer där ute som redan har påbörjat sitt sommarlov(?) Det ska iallafall bli skönt att göra vad man känner för ett tag. Vad har ni för planer till i sommar?

Nya designen blev inte en hit om ni frågar mig, därför har jag tänkt att ändra om lite (som vanligt) men vi får väl se hur det blir.

Ha en jättebra dag allihopa!


Nya VS. gamla

Nu har jag bytt design igen.. Vilken gillar ni bäst?

Nya


eller Gamla


onsdag...

Hur kan det gå från att vara så varmt att man inte vet vart man ska ta vägen, till att ösregna?  För så har det varit i två dagar nu. Det ösregnar, solen skiner, ösregnar, solen skiner (kan inte vädret bestämma sig, antingen regnar det eller så kan det väl vara soligt. Inte både och!)

Nu ska jag snart iväg på den sista dansträningen för terminen. Det känns lite tråkigt men dagen efter skolavslitningen åker vi ju iväg till göteborg ^^, ska bli superkul att vara tillsammans med danstjejorna några dagar.  Vi ska ta några danskurser, gå på liseberg och bara softa.

Håller på med en ny design (ni känner väl mig, jag ska alltid hålla på och byta) men jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag ska göra. Ni får hålla tummarna =)


New Moon trailer!

Hittade New Moon trailern på youtube. Måste säga att den faktiskt verkar bättre än första filmen, blir mer sugen att se denna (kanske pga. att Jacob är med så mkt i den XD) Vad tycker ni?


varm, varmare, varmast!

Just så känns det nu. Det är så varmt att man nästan inte vet vart man ska ta vägen. Inte hjälper det att duscha heller, för nån minut senare är man llika varm igen. Fast jag borde egentligen inte klaga, det är ju sol och värme! (men det hade inte skadat med lite vind)


RSS 2.0