vad finns det där uppe?


hemma...


h e m m a . . .

Nu har jag varit hemma i typ en dag och sysslingarna åkte härifrån igår.  Jag hade iallafall jätekul uppe i vår sommarstuga men det är väldigt skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst!

Snart ska jag ta och åka en sväng med min röda lilla moppe tillsammans med en kompis som åxå har en röd liten moppe ^^, så vi får se vart det bär av, förhoppningsvis behöver jag inte tanka XD

au revoir


a u   r e v o i r

Ikväll kommer mina kära sysslingar hit upp ifrån Heberg (typ vid falkenberg) men istället för att vara hemma hos oss ska vi upp till våran sommarstuga, och det betyder inget internet. Så det här blir det sista inlägget på ett tag.

Ha det jättebra tills vi hörs igen!

bilder från våran picknick...

Såhär såg våran picknick ut innan vi började äta


Och sedan blev det en aning stökigare...


Ellen hade med sig M&M's som vi lekte med (mer än vi åt dem)


le shopping


detta köpte jag igår (som jag skrev i föregående inlägg)
grå flik-kofta - Cubus Sjal - Vila Skärp - Cubus

shopping och kladdkaka


s h o p p i n g   o c h   k l a d d k a k a

Idag har jag spenderat hela dagen på Tuna Park tillsammans med Ida. Vi hade det jättebra och det blev några påsar som fick följa med hem. När vi satt i bilen på väg hem sa vi nästan ingenting för att vi var så trötta XD

Imorron ska jag ha picknick med tjejkompisarna så jag ska väl försöka sno ihop något (eller kanske ta med min kladdkaka ^^,) som jag kan ta med mig. Söta Ellen skulle till och med ta med sig en picknick korg, så  det blir en äkta picknick-känsla (oj, vad mycket picknick det blev)

knop


in the sunshinealla tre usb-sladdar leker kurragömma just nu, så ni får nöja er med en gammal bild...

namnsdag...


n a m n s d a g . . .

Ja, idag har jag, mamma, mormor och min ena faster namnsdag. Det är nämligen Margareta idag. Så grattis till alla ni där ute som heter margareta =)

Stiff Dylans - Ultraviolet

Har ni sett filmen Angus, Thongs and perfect snogging? Jag tycker i alla fall att den är väldigt bra. Låten kommer därifrån och heter (ja, ni ser ju rubriken) Ultraviolet. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör =)

nya linnen...


n y a   l i n n e n . . .
Passade påatt köpa två nya linnen och en vitamin well igår innan bion. (tyvärr drack jag upp drickan innan vi kom hem så det blev bara en tom flaska på bilden XD)

Det blåa linnet är från Lindex och det "laxrosa" från MQ

harry potter-bio dags...


H a r r y   p o t t e r - b i o   d a g s . . .

Igår var vi alltså (som rubriken avslöjar) på den sjätte Harry Potter filmen. Själv tyckte jag att den var en av de bästa Harry potter filmerna hittills. Det var mycket skratt kan jag säga. Dock hade de tagit bort lite från boken som jag tycker att de skulle ha haft med men, men, det var ändå en jättebra film =)


lägger in trailern igen, man kan aldrig se den för många gånger =)

ser bloggen konstig ut?

Jag undrar bara om designen ser konstig ut på min blogg? när jag själv tar upp den ser den helt virrig ut. Tänkte bara höra om det var bara på min dator eller om ni åxå ser det så...


...


(väldigt fantasifull rubrik måste jag få säga)

. . .
Har precis kommit hem från en liten badtur tillsammans med Stina. Hon vågade faktiskt åka med mig på min röda lilla moppe och ingen av oss ramlade av (lite skrapsår på knäna efter ett gupp bara, men det överlever jag nog). Vi hade tagit med oss lite fika, -det var ju inte så mycket som fick plats på moppen men ändå-  och låg och solade ett tag. Stina vågade faktiskt doppa sig i vattnet, jag är dock en fryslort och deltidsbadkruka. Så jag doppade mig nästan. tyvärr glömde jag ju kameran hemma, så det blev inga bilder...

Hade en liten fotosession med sockertoppen (alias. lillasyster) för ett tag sen. Så vi får se om det kommer upp några bilder på min fotogeniska lillasyster.

Imorgon är det Harry Potter-bio dags. Hela familjen tillsammans med en till familj ska åka iväg och se den nya harry potter filmen. Jag tittade på bakom kulisserna-programmet igår och nu vill jag verkligen se filmen =)

muffinsformar...


Hittade massor med finfina muffinsformar på bluebox.se Klicka hem dessa för 45:- styck =)

jag har ridit!


j a g   h a r   r i d i t !

Idag åkte jag iväg till Stina, på min alldeles egna röda lilla moppe (bilder kommer sen). Vi hade jättekul och tittade på film och åt och lite sånt. Och vet ni vad vi gjorde sen? (rubriken är kanske liiiite avslöjande) vi red!
Woho, jag känner mig så stolt över mig själv och stina var en jätteduktig lärare (guldstjärnor till dej!).

Primalina var dock inte så jättesugen på att bli en fotomodell...

sötnöten...En av stinas supersöta katter =)

pärlorlite dålig skärpa, men annars blev det ganska fint, eller vad tycker ni?


beautiful blue...ny design =D

Vad tycker ni om den nya designen? Den är inte riktigt klar än, det kommer att komma lite små detaljer så småningom men den är i princip klar =D

Harry Potter och Halvblodsprinsen...

Ä r   d e t   b a r a  j a g   s o m   l ä n g t a r   t i l l s   n ä s t a   v e c k a ?


ny design på g...


n y   d e s i g n   p å   g . . .

Här får ni ett litet smakprov på den nya designen som jag håller på med. Jag har för längesen tröttnat på den nuvarande, tycker att den ser lite för enkel ut... Kom gärna med tips. Färger, bilder, texter, vad som helst, allt är välkommet!

Sen tänkte jag ställa en liten fråga; Vad vill ni se mer av i bloggen?

inredning, eller kanske foto, varför inte lite mode..ja, ni får komma med förslag där med ^^,

my lovely laptop...

U n d e r - w u n d e r b a r   e l l e r   h u r ?

laptop- och ipod dekor


L a p t o p -   o c h  i p o d   d e k o r
Själv tycker jag att det är übersnyggt att ha sånna här dekorer (eller stickers) på sin dator eller ipod, eller varför inte på mobilen. Det blir mera personligt. Nu när min dator äntligen har kommit (efter typ en biljon år) så har jag självklart köpt en =) Dock inte så jättedyr men det är riktigt fin ändå. De ovanstående hittar ni på Bluebox men ni kan även hitta liknande på Clas Ohlsson, till ett billigare pris.

sunset...


fredag...


f r e d a g . . .

Imorse åkte jag, mamma, lillasyster, mormor och morfar iväg för att plocka jordgubbar. Det var faktiskt ganska kul och fick fick ihop väldigt mycket jordgubbar. Så nu ska jag ta och göra jordgubbssaft medans mamma ska göra sylt och marmelad. Förhoppningsvis blir det lite kvar att bara äta ><

Ikväll kommer Stina hit. Det ska bli kul. Så vi skulle grilla lite och hyra en film. Så nu måste jag nog börja med saften om jag ska hinna klart innan hon kommer hit ^^,
Bjussar på lite jordgubbsbilder när jag har tid, just nu får ni nöja er med en gammal bild...

RSS 2.0