morgonfönster...



Just nu är min kamera full med sånna här bilder, på soluppgången. Den var så himla fin igår. Eller vad tycker ni?

lite layout förändringar...

Jaha, då var det dags igen, för lite nya designförändringar. Nu tänkte jag försöka få till en lite vintrig design men vi får väl se hur det går med det.

Har dansuppvisningar hela helgen så det blir nog ingen uppdatering!

Kram!

lite reklam...

Ville bara passa på att göra lite reklam för min kompis Stinas nya blogg. Super fin design och jättevackra bilder. Om ni gillar min blogg tror jag nog ni gillar henne också...

En utav Stinas bilder:

fixa den perfekta presenten...

Presenttips och julklappstips


Jag har ju börjat med att ge er lite presenttips här på bloggen. Nu är ju jag inte den bästa på presenter men nu har jag hittat en hemsida som nog kan vara till er hjälp. Nämligen presenttips.com. Man kryssar bara för de olika intressen personen i fråga har, hur gammal han/hon är och och det är en kille eller tjej. Kan de bli mycket enklare? Sen får du bara fram en lista på tips =)

Sök på nu bara ;)

Såg att jag var på startsidan =)

Kollade lite på startsidan idag och då upptäckte jag att jag var med =)
Så jättekul. Nu kommer jag nog garanterat fortsätta med mina julklappstips ^^,

till föräldrarna...

Jag har alltid, ALLTID, problem med att hitta presenter till mina föräldrar. En enkel sak är ju foton, alltid uppskattat men kanske itnte superkul att ge bort. Men nu blir det roligare! Ifolor har nämligen börjat med en Foto-bok. Man går bara in på deras hemsida och gör sin egen som man sedan kan skicka efter för ingen stor summa. Det enda som behövs är dina bilder.
En annan variant är ju att själv göra en scrapbook, det är ju bara att det tar sån tid. Själv har jag aldrig tid med det och då är väl Ifolor-boken ett bra alternativ?

Ifolorboken  Ifolorboken

Ifolorboken   Ifolorboken

Finaste julklapparna...

Nu är det ju faktiskt bara en månad kvar till julafton. Kan ni fatta? Och jag som inte hunnit köpa julklappar än. =S
Så vad passar bättre än att visa lite olika paketinslagningar nu när jag antar att ni allihopa har varit mycket duktigare än mig och köpt julklappar?  Matcha färgerna på klapparna med inredningen i ditt rum/hus så kan de få stå framme som en del av julinredningen. Här kommer lite olika inslagningar och idéer. Enjoy!

Ps. för att få beskrivning på de blåa rosetterna längst ner, tryck här

paket4  paket2 

Ribbon Reinvented: Curling Ribbons   

Foto:  Marthastewart.com

En flyktväg...


ljusstöpning...

Just nu är jag hemma hos mormor och morfar tillsammans med moster och lillkusinen och stöper ljus =) Mång kort blir det, men de laddar jag upp när jag kommer hem.

Ellen var hos mig igår och vi kollade på Juno, (superbra film enligt mig.) och åt chips, såklart! Egentligen skulle vi ha åkt och tittat på Twilight (min favvisbok som just blivit till film) men när jag skulle boka biljetter har bion skrivit såhär; Barnförbjuden; Man måste ha fyllt 15 år för att få se filmen, oavsett sällskap. Om du befinner dig i gränslandet, var beredd på att legitimera dig!

Så tji fick jag. Snacka om att jag blev tjurig. Men det var kul att Ellen kom hem till mig ändå, fastän vi inte kunde gå på bion.

Nu ska jag pälsa på mig alla mina kläder och gå ut i trädgården för att tal ite flera kort. Hoppas bara att bilderna får plats på minneskortet =S

Behöver er hjälp...

Som ni ser i menyn har jag delat upp mina foton i olika kategorier. Men har ni något tips på en till kategori jag kan ha? Några kort som inte har fått någon kategori ännu är på presenter, på en lampa och på tomater...det är förstås flera men de är typ likandana, de går inte  att placera någonstans. Så  h j ä l p   m i g   m e d   k a t e g o r i n a m n !

I'm not really as alone as I feel


some snowflakes can make me so happy...


snö - is



Usch, när jag kom ut imorse så hade all snö som typ smält igår blivit till  i s ! 
Jag höll på att halka säkert fem gånger på vägen till skolan =S
Det är en sak som hag hatar med vintern, när snön nästan smälter bort och sen fryser det på så att hela vägarna blir täckta med is. Men jag håller tummarna för att mer snö kommer att falla snart ^^, Är jag ensam?

Let it snow, let it snow, let it snow!



Idag började det snöa! Och inte så lite heller. Hela marken var vit. Tyvärr så har den redag börjat smälta så det hann inte bli några kort. Men jag hoppas väl att det snart kommer mera snö =)

Hoppas eran dag har varit super!

Himmel



Mitt favoritmotiv, himlen

Gissa vad jag åt idag?...



Okej, jag vet att det är typ världens fulaste bild men det var mörkt och med mobilkameran ^^; Gott va? Kom ner i Uppis idag och så sålde de Lussebullar. Då var jag ju bara tvungen att köpa en ^^,
Nu ska jag gå ner till mamma och se hur det går för henne, jag håller på att dö av svält =)

Ha en superkväll och glöm inte Ugly Betty klockan 20.00Kanal 5

...



Det blev en till bild från kyrkogården men jag tycker så mycket om de! De är så stämningsfulla. Hoppas allihopa har haft en superdag.

Dansade med småttingarna idag. Min dansgrupp ska ju dansa med de tre yngsta grupperna. De är alltså från 4-6 år gamla och de är så himla söta. När man kommer in i danssalen har alla typ rosa balettkläder och benvärmare XD Jag lovar, man vill bara krama om allihopa!

redan söndag...

Jaha, jag har svårt att fatta att det redan är söndag! Dagarna går så fort nu (okej, en del dagar går fort, andra vill aldrig ta slut!)

Idag ägnade jag ungeför fyra timmar åt att tillsammans med några danstjejer försöka sy ihop 20 st kjolar som vi ska ha på dansuppvisningen. Det gick inte jätte lyckat. En kjol blev helt färdig medans alla andra inte ens är halvvägs. Jag lovar att jag ska lägga upp en bild på kjolarna sen!

Passade på att lägga en ansiktsmask som jag köpte förut. Borde egentligen göra det oftare men det blir inte av. Brukar ni ofta göra egna/köpa ansiktsmasker? ISåfall har ni några tips på bra märken/recept? Allt är välkommet!

Ta vara på den sista lediga kvällen innan veckan börjar igen!!

(bild från solomag.se)

it's finally friday...

Hej alla!
Guud, vad skönt att det är fredag men tyvärr ska jag tillbringa en timme åt att stå ute i regnet och sälja kakor med min dansgrupp..Eller ja, det är jag och en till som först står i en timme sen kommer det två nya. MEn ändå! JAg hade tänkt att ligga och slappa hela dagen men min kompis som egentligen kunde stå hade glömt att hon inte kunde så jag fick rycka in. Jag hoppas (och tror) att hon gör något liknande för mig sen.


Ha en supermysig helg nu då!

Allahelgona....

Här kommer lite foton som jag tog vid Halloween. Eller på allahelgona(?) rättare sagt.
Har ni någonsin varit på en kyrkogård på allahelgona? Det är jättemysigt och vackert.




always here...



Some people never leave you....

Till bästisen kanske?

Cath Kidston bodycremeCath Kidston presentset lavendel 
Cath Kidston Rose bodycreme,280 ml 159:-  Cath Kidston Presentset Lilac & Lavendel 169:-

J a g   v e t   i n t e   o m   d e t   b a r a   ä r   j a g  men jag älskar att få söta hemmaspa prylar och jag älskar också att ge bort sådana (speciellt om personen jag ger det till blir glad) Nu har jag tittat runt lite hos countrystyle och jag har lust att köpa allting på hela hemsidan!
Tror ni att det här kanske skulle vara något åt bästisen? Klicka hem en färdig presentask eller gör din egen. Bus enkelt och kostar inte alltför mycket ^^,


Julklappstips is on its way...

Usch, nu har det varit mycket i skolan så jag har inte ens hunnit svara på kommentarerna. Men förhoppningsvis blir det lite mera tid för bloggen nu, så jag tänkte börja med lite julklappstips så får vi se hur det blir. Vad säger ni?

Ha en jättemysig kväll nu allihopa ^^,

Farsdag...



Ni glömmer väl inte farsdag idag?
(bild; kahls.se)

Kollar ni på idol?...

Vem tycker ni ska åka ut då? Själv vet jag inte riktgit. Alla som jag itne tyckte om har åkt ut redan, men jag måste säga att Lars inte är en av mina favoriter...

Aaaargh!




Har ett arbete om Islam som ska vara inlämnat på Tisdag och det går så himla dåligt! Det låter inte bra det som jag har skrivit.  OCh sen ska jag hnna renskriva och måla en framsida + två bilder också. Det får bli i helgen. För med alla läxor och prov har jag helt enkelt inte tid. V a r f ö r   m å s t e   m a n   h i n n a   m e d   s å   m y c k e t   i   å t t a n ? Jag har aldrig riktigt fattat varför all säger att åttan är jobbigast... nu fattar jag.

Önska mig lycka till! (Det kommer att behövas!)

Lite dålig uppdatering...

Det kommer bli lite dåligt med uppdateringen tror jag, det är ganska mycket i skolan. Jag ska försöka fortsätta svara på era kommentarer men jag kanske inte hinner blogga så mycket. Men ge inte upp! Kika fortfarande in då och då =)

Kram!

ljusslinga - boll



E g e n t l i g e n  har jag inte plats för någon ljusslinga i mitt rum men jag tror ändå att om jag hittar en som jag gillar extra mycket så  s k a  den få plats.

Den här kostar 99:-(kampanjpris) hos granit

Vad har hänt?


Oj så kul! Nu när jag loggade in har jag fått en massa kommentarer! Ville bara tacka er alla som har kommenterat och önska er en bra första vecka för er som åxå har varit lediga.

Bjussar på en lite vinterhärlig bild som jag tog i helgen ^^,
Kram!

små spöken...



En bild på ett av spökena som jag och syrran gjorde alldeles nyss. Visst blev de söta?
Hur enkla som helst, bara en maräng och lite chokladsås =) En del av spökena blev lite mindre...söta, toppen var av på en del maränger men de går ju att äta ändå ^^,
K o m   g ä r n a   m e d  f l e r a   s u p e r e n k l a   h a l l o w e e n   t i p s !

egna julkort...



Gör dina egna julkort med en sats kort och kortdekor för 49:-.
Kul, personligt och roligt att skicka =)

(klicka på bilden för att komma till hemsidan!)


RSS 2.0