Gott Nytt År!

Gott Nytt År allesammans! eftersom vi får besök ikväll hinner jag nog inte blogga ikväll, så det får bli nu istället.

Ha det jättebra ikväll och ta en massa foton på fyrverkerierna =)

new t-shirt


Ni får ta och ursäkta mitt smått trötta uttryck. Men här är iallafall en bild på nya tröjan som jag köpte igår. Det var några stycken som undrade om jag hade gjort några fynd och här ser ni ett =)
Kanske inte världens bästa foto, men ja, ni ser ju hur den ser ut!
För övrigt blev det ju ett dagens outfit foto. Två flugor i en smäll ^^,

vissnad blomma


freezing...


en av julklapparna =)



Bjussar på en bild på en av julklapparna. Jag och lillsyrran fick ett Nintendo Wii i julklapp (vi har pratat om det länge och nu fick vi ett =D). Ni får ursäkta granen och bockarna som står i bakgrunden XD

Här har det varit typ 5-6 minus grader hela veckan så det är ganska kallt och frost överallt, men någon snö har det inte kommit än, jag håller fortfarande tummarna =)

The snow is back...


(bild tagen för några minuter sen)

Ja, iallafall i skidbacken (man kan se den från vårt hus) där håller de på och sprutar snö för fullt. Vaknade klockan 6 av att de lät =S

Snabbis

Jaha, nu var det 27 december, julafton är förbi och det är snart nyår. Har ni hunnit tänka ut något nyårslöfte än då? Jag brukar aldrig ha några men jag ska aldrig säga aldrig.
Bloggen kommer snart bli mer flitigt uppdaterad det är bara att det är så mycket nu, dagarna efter jul. Men tills jag skriver igen så får ni ta hand om er!

Kramar!

23 December!

Kan ni fatta att det är dan före julafton? Den 23 december? Jag har svårt att tro det,  men min hjärna har förmågan att ibland gå efter ett eget datum, och det har den väl inte gjort nu eller? XD
Alla presenterna klara? Allt julgodis framdukat? Städat och julpyntat? Har ni hunnit med allt? Jag tror faktist att jag ligger ganska bra till. Jag och mamma gjorde precis mintkyssar, supergott =) och en del presenter ligger redan under granen.

Imorgon antar jag att jag inte kommer hinna blogga något så jag passar på redan nu att önska er en riktigt


Så återkommer mitt bloggande efter jul =)

Julgodis (sista-minuten-klapp?)


Igår började vi göra julgodis hemma hos oss (vi håller på än idag kan jag säga XD)
bjussar på en bild hur fina och smarriga de faktiskt blev. IDag ska vi ge oss på knäck och mintkyssar. Hoppas att de blir lika fina =)

Förresten så är julgodis en perfekt sista-minuten-klapp. Det går fort att slänga ihop (ja, iallafall en del sorter) och i en söt påse är det jättefint att ge bort.

Fjärde advent...

Jaha, igår var det fjärde advent. Är det bara jag som tycker att allt går så himla fort? Imorron är det dan innan julafton. Det känns helt sjukt! Jag har ju inte hunnit köpa alla julklappar än!

Vad tycker ni om kategori "indelningen" i menyn då? Blev det okej?

Present!

Öppnade precis mitt paket från Ellen, som jag sa kunde jag inte hålla mig till julafton (men då får man ju ändå paket, hoppas jag ^^,) Det innehöll tre underbart söta doftljus som luktar vanilj och ett armband som jag har tjatat om! det är hur fint som helst.

Man ser det inte riktigt på bilden men det är vinrött och viras två varv runt min handled. Ellen hade ett lila på sig i skolan som jag blev så kär i och det bästa av allt är att hon har gjort det själv!

Super tack! Ljusen brinner redan ;D

Jag har åxå hunnit städa hela Tv rummet och pyntat det med silver julsaker och ställt fram två julgrupper med hyacinter, jättefint. Men nu ska jag ta och äta lite nylagade köttbullar tillsammans med resten av familjen.

Ha det bäst ikväll!

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Japp,nu kan du följa min blogg på blogglovin'. Jag har typ aldrig fattat vad det ska vara bra för men nu har jag iallafall blivit medlem =)

Hej mitt jullov, nu är jag här....



J a ,   n u   ä r   s k o l a n   ä n t l i g e n   s l u t ! ! ! !  Jag kan knappt fatta att det är jullov... Wiii! Fick kuvertet med mina betyg idag, de ser faktiskt ganska bra ut. Riktigt stolt över mina MVG:n (i engelska, franska och kemi XD) men såklart alla andra betyg åxå. Hoppas att ni andra som fick betyg idag blev nöjda.

Fick en julklapp av sötis Ellen idag. Det är den som ni ser lite på bilden. Jag vet inte riktigt om jag orkar vänta till julafton med att öppna den men när jag öppnar den får ni se vad det var ^^,
Jag hoppas bara att Ellen blir glad över julklappen hon fick av mig =S

Ni kommer nog att se en del småförändringar i bloggen nu över jul. Jag försöker t.ex. fixa menyn lite, men det går inte så bra så jag får väl se...


Ha det bäst sålänge!

Recensera Mera - En skönhetsblogg med ärliga recensioner

Jag måste bara få tipsa er alla om  en helt underbar blogg som jag läser nästan dagligen, nämligen Recensera Mera.
Där kan du läsa om alla sorters skönhetsprodukter, få julklappstips och läsa rolig fakta om din kropp. Helt klart värt ett lååångt besök =)


bild: recenseramera.blogg.se

Utmanad...

Jag blev utmanad av Ellen att lista 5 saker jag tycker om med mig själv:

1. Min ögonfärg (den är typ blågrå)
2. Att jag är ganska smal (inte supersmal,typ normal om ni fattar =S)
3. Jag är oftast snäll
4. Att jag är bra på att baka
5.
oj, det var jättesvårt att komma på fem saker....Att jag blir så glad av att dansa

Jag hoppas att den sista saken kan få räknas in ^^,

Jag utmanar Stephanie, Stina och Eveline och så självklart alla ni andra =)



Yankee Candle - Clean Cotton

Har fått många frågor angående ett visst doftljus som jag köpte förut. Nämligen Yankee Candle - Clean Cotton. DEt doftar superfräscht av nytvättat och finns på olika ställen. Jag köpte mina i en liten "prydnadsbutik" men de går säkert att hitta i flera olika affärer. På internet kan du hitta dem på bla. Amorina.se och yankeecandle.se . Enligt mig är doftljus en jättebra sista-minuten-klapp till mamma, mormor eller vem som helst. Så köp på er ett lager och ha hemma, så är ni alltid förberedda =)
Priserna på bilden nedan kommer från amorina.se



foton, amorina.se
kollage, jag

in the forest...


(loggan är under utveckling ^^,)

vinterpromenad...

 Nu har jag precis kommit in efter en promenad med mormor och lillsyrran. Vi gick runt i skogen lite och fotade. Eftersom jag är hos mormor och morfar kunde jag ju inte ladda upp mina bilder, så jag får bjuda på några av mormors istället =) (det vill säga två ^^,)



jag med kameran i händerna, ingen ovanlig syn...


trädstammarna var fulla med snö...
...på ena sidan


ett enda vitt vinterland...



Nu har det snöat oavbrutet i två dagar!...
och det är inte ens minusgrader. Det växlar mellan +0.5 och -0.5 men det är ju liksom inte snökallt, eller? Jaja, hela stan ser iallafall ut som ett vykort och snön smälter inte bort direkt. Hoppas ni har lika snöigt som jag =)

Jag har kört någon slags maraton här nu, har läst igenom alla Cathy Hopkins Killar kompsar & - böcker för andra gången nu. Jag verkligen älskar de böckerna. För er som inte har läst dem, LÄS DEM!, de är helt underbara.

Ikväll är det ju idolfinalen för er som tittar, vem hoppas ni ska vinna? Jag hejar nog på Alice tror jag.

 

just mine!


Nicke ville inte ge ifrån sig sitt nya mjuksidjur...

Vi hade besök av två kompisar till mamma och pappa igår och då hade de med sig sin supersöta hund Nicke. Efter en vända i min lillasyrras rum hittade han mjukisdjuret som han myste med resten av kvällen.


Alice & Edward Cullen - av mig

ni som har tittat på eller läst Twilight vet vem Alice cullen är. Hon är iallafall en av mina favoritkaraktärer men innan filmen kom ut ritade jag en egen version på Alice och Edward. Här är resultatet =)

   

(Jag vet att det typ är dålig kvalité men det var svårt att scanna upp dem på datorn)

önskelistan...

Hittade de här benvärmarna från Friis & Company. Älskar det märket, iallafall deras väskor, de är ju helt fantastiska ( och typ jättedyra!) Men jag blev kär i de här åxå. Finns i grå med svart "mudd" högst upp och svarta med grå "mudd" högst upp. 149kr/st



Cath Kidston doftljus lavendel
Doftljus kan jag inte heller få nog av. Hittade ett i söt plåtask på countrystyle.se för 79kr. Det hamnar åxå på önskelistan.









 En Dell Inspiron står högt upp på min önskelista. Jag skulle vilja ha en grön eller kanske en lila (finns inte med på bilden) fast alla är grymt snygga. Jag får väl hålla alla tummar jag har!




Stickade plagg är hur mysigt som helst på vintern. Särskilt sånna här tröjor gillar jag =)
Från Bikbok (399kr)

andra advent - redan!

Asså det är redan andra advent. Nu är det bara två advent(er?) kvar, sen är det nästan julafton!!!! Woho!
Jag hade faktiskt helt glömt bort att det var advent idag =S jag är så glömsk ibland!

Kusinerna sov över här (emma, emelie och denise) så vi har typ kollat på massor av filmer och ätit godis ^^,
Sen ska vi kanske kolla på någon lucia uppvisning på ridskolan (jag är absolut ingen hästtjej men det kanske blir kul ändå) Det var typ hundra år sen jag var på ridskolan =/

blev en frost bild idag, trots att det är hur grått och trist som helst ute... hoppas att nån av er har snö och minusgrader =)

det händer något konstigt... =S

Jag vet inte vad som har hänt men när jag går in på nästan alla bloggar så kan jag inte skriva kommentarer =S det finns liksom inga rutor, kan bara gå ner till slutet av inlägget sen är  det stopp. Är det någon mer som har råkat ut för det här? Eller vet ni vad det är för fel? Jag vill ju kunna svara på era kommentarer =(

nycklar



Gammalt foto, lite konstigt photoshopat, men jag gillar det ändå... What do you think? 

Go' morron!

Är det några fler som är uppe än?

Idag blir det att åka till mormor och morfar och hälsa på moster och lillkusinen som är på besök. Tänkte kanske försöka att göra bloggen lite mer "julig" har ni några tips kanske?

Tack för era tips om julklappar, mycket bra =)

Nu kanske mina julklappar kan bli ganska bra i år. Tänkte lägga ut en bild på presentent till Ellen =) Den blev jättefin (enligt mig) Jag är liksom inte så duktig på att slå in presenter XD


Julshopping...

Var uppe på stan med lillasyster och mamma nyss. Vi skulle passa på att julshoppa lite men tyvärr kan jag inte säga eller lägga upp bilder på vad jag köpte eftersom personerna ifråga brukar läsa min blogg XD men jag kan säga att det blev bra presenter, jag skulle vilja ha dem själv =)
Har ni något julklappstips? Något som ni tycker om att ge bort liksom? Skriv gärna det och ge mig fler idéer.

Vill passa på att säga hej till Saga som hade bloggen slip förut! Jag vill att du ska börja blogga igen!!

men ha en toppen helg allihopa nu...



Nya tomteluvan! Vad tycks?...

ny design - igen, igen!

Haha, jag antar att ni känner mig vid det här laget. Ny design igen. Vad tycker ni? det blev en lite jul-edition där om ni ser. Visst är grodan söt? Jag bara älskar den =)

två veckor kvar i skolan!!!

Jaa, imorron är det bara två veckor kvar i skolan innan jullovet, härligt! Ska ni göra något kul?

Sista dansen var igår, lite tråkit eftersom två stycken ska sluta. Men alla andra är ju ändå kvar ^^,

Fortfarande hemma... =(

Jaa, jag är fortfarande hemma från skolan. Men jag går nog imorgon. Ikväll är det dansavslutning så jag får väl se om jag får gå på den för mina föräldrar. Jag hoppas ni har en bättre dag än jag.

Har precis tittat på Madagascar Escape 2 Africa. Superbra tyckte jag. Speciellt om man gillar den förra Madagaskar filmen tycker jag att ni ska se den.
Igår tittade jag på Twilight (eftersom jag inte kunde se den på bio fick jag se den igår.) som jag också älskade! Visserligen är det min favoritbok så jag hade ju ganska höga förväntningar och trots att jag verkligen hatar att Robert Pattinson fick rollen som Edward tycker jag att han gjorde den rätt bra. Han gjorde väl det bästa av situationen XD (sorry alla Robert-fans)

Två helt olika filmer som definitivt är värda att titta på!




usb-julgran...



Ännu ett julklappstips, usb-julgran. Koppla in den i usb-porten och den skiftar mellan färgerna blått, grönt och rött.
(Den är ca 10 cm hög)        Supermysigt!



Uppdatering: FInns hos coolstuff.se

egendesignad tröja....

 

Här kommer ännu ett litet julklappstips.  Personligt, enkelt och inte så dyrt, designa din egen tröja på spreadshirt.net som du sedan kan ge bort. Vad sägs om en pepparkaka? Eller tomtens släde?

hemma = sjuk

Gick till skolan idag men när jag kom dit var jag sådär jobbigt varm och supertrött så det var bara att gå hem igen. Så nu ligger jag här i soffan och tittar på tv.

En lite positiv sak är att det är såndär prova-på-sak på Disney channel. Så vi har haft disney channel hela helgen + idag. Jag får väl se om jag bloggar lite mera idag eller om jag bara ligger och sover hela eftermidda'n. 

Ha det bäst, jag hoppas att ni inte är sjuka idag!

Första december, första luckan...


Guud, vad härligt! Det är äntligen 1 december. Det betyder att det bara är 23 dagar kvar till julafton!!
Eftersom om jag aldrig riktigt har vuxit ifrån kaledrar av alla dess slag har jag faktiskt två kalendrar att öppna iår. Förhoppningsvis ska jag köpa en chokladkalender åxå, det var slut på affären igår. Är det någon mer som är lite extra barnslig när det kommer till julen?

I lördags julfixade jag lite på mitt rum. Temat fick bli vinterland och det blev faktiskt ganska bra. Massor med vitt, lite tomtar här och där och en julstjärna i fönstret, det kanske kommer lite bildet senare! Hoppas att eran helg har varit lika superbra som min.

RSS 2.0